در راستای توسعه مشارکت‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت جوانان در حل مسائل اجتماعی، جلسه هماهنگی همکاری‌های مشترک در اجرای طرح «سلام محله» با حضور رئیس نهضت اجتماعی جوانان، رئیس و کارشناس مرتبط بهزیستی شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان گرمسار، در این نشست، رئیس اداره بهزیستی شهرستان گرمسار با اشاره به اهمیت مشارکت اجتماعی و نقش گروه‌های مردمی و جوانان در شناسایی و پیگیری مسائل اجتماعی، بر ضرورت ایجاد تعامل و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های اجتماعی تأکید کرد.


مجتبی گلینی با بیان اینکه طرح «سلام محله» می‌تواند زمینه مناسبی برای شناسایی ظرفیت‌های محلی، مسائل و نیازهای جامعه و استفاده از توانمندی‌های مردم در مسیر ارتقای سلامت اجتماعی فراهم کند، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت جوانان و گروه‌های اجتماعی می‌تواند به اجرای مؤثرتر برنامه‌ها و تقویت مشارکت مردم در حل مسائل محله کمک کند.


در ادامه این جلسه، رئیس نهضت اجتماعی جوانان گرمسار و کارشناس طرح «سلام» درباره زمینه‌های همکاری مشترک، نحوه تعامل و استفاده از ظرفیت‌های موجود در محلات به بحث و تبادل نظر پرداختند و بر استمرار این همکاری‌ها در راستای تحقق اهداف طرح «سلام محله» تأکید شد.

گرمسار | هم‌افزایی بهزیستی و نهضت اجتماعی جوانان برای اجرای طرح «سلام محله»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد